טורט תותים וקצפת כשר לפסחלא רק שהעוגה הזאת פשוטה להכנה, טעימה ויפה, היא אפילו מתאימה לצליאקים במשך כל השנה. אפשר להשתולל ולמלא את הטורט במה שבא לכם![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגה:
למילוי ולקישוט:
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה, כ-5 דקות. מוסיפים את כל יתרת המצרכים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 2. מעבירים לתבנית מתפרקת בקוטר 24 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 60 דקות. לאחר 20 דקות מכסים בנייר אפייה, כך שהעוגה לא תשחים יתר על המידה. מצננים. 3 מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר, הפודינג ותמצית הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה. 4 חותכים את העוגה לרוחבה, וממלאים בשליש מהקצפת. סוגרים את העוגה ומורחים את יתרת הקצפת מעל ומסביב. מקשטים בתותים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |