סופלה שוקולד פרווה כשר לפסחגם כשר לפסח, גם לא חלבי, גם מוכן בחצי שעה וגם טעים? אנחנו מרגישים שהצלחנו לנצח את העולם בנוק אאוט. עכשיו רק נשאר להכין את הארוחה עצמה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 31/03/15 14:30
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 ממיסים את השוקולד והמרגרינה על בן מארי או במיקרו, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. 3 מקציפים את הביצים בקערת המיקסר כ-5 דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים קמח ומערבבים קלות. 4 מערבבים פנימה את תערובת השוקולד בתנועות קיפול ומוסיפים את הברנדי. 5 מחלקים את התערובת בין ספלים עמידים בחום, וממלאים עד 3/4 מגובה הספל. אם רוצים - מניחים מלמעלה טראפל או קוביית שוקולד ולוחצים קלות פנימה. 7 אופים כ-10-12 דקות, עד שהסופלה עולה ונסדק מלמעלה. הפנים צריך להישאר קצת רך. מגישים חם או פושר. לבלוג של שרית - מיס פטל |