קאפקייקס שוקולד ואגוזי לוז בלי קמחקאפקייקס סופר-שוקולדיים ללא קמח ובתוספת אגוזים, שאפשר להגיש במראה מפונפן עם קצפת - אבל גם בלעדיה הם טעימים ביותר
חן שוקרון
| mako אוכל
| פורסם 08/04/15 10:06
צילום: חן שוקרון, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):לקאפקייקס:
לציפוי ועיטור (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים בעטרות נייר. 2 במעבד מזון טוחנים יחד את השוקולד, האגוזים והסוכר לתערובת פירורית במרקם גס. מוסיפים לתערובת את הביצים, תמצית הווניל והמלח. מערבבים היטב. 3 בעזרת כף קפיצית של גלידה (או שתי כפות רגילות) ממלאים את השקעים בבלילה. מעבירים לתנור ואופים 20-25 דקות, עד שהקאפקייקס יציבים למגע. מוציאים ומצננים על רשת. 4 אם רוצים, מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר ומצפים את הקאפקייקס. * הקאפקייקס יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר (ולא בקירור) עד 4 ימים. את ציפוי הקצפת מומלץ להוסיף רק לקראת ההגשה. * בקרו בבלוג של חן - מתוקים שלי |