אוסובוקו עגלמנת בשר מרשימה ומשובחת, עשירה בטעמים וניחוחות, נפלאה לאירוח או לארוחה משפחתית מפנקת
אמיר מרקוביץ
| מסעדת איטלקיה בתחנה
| פורסם 15/03/12 14:17
![]()
צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 ממליחים ומפלפלים את הנתחים. 2 יוצקים מעט שמן זית לסיר ברזל כבד, ומשחימים את הנתחים משני הצדדים. מוציאים את הנתחים ומניחים בצד. 3 מוסיפים לאותו סיר את ירקות השורש (כולל הגזר) ומאדים כ-8-7 דקות. מוסיפים את שיני השום והבצל, העגבניות והרסק. 4 מניחים את נתחי הבשר על הירקות המאודים והבצלים. 5 מוסיפים את היין והמים, מלח ופלפל, תימין ועלה דפנה. מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה. 6 מבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה. לקראת סוף הבישול מוודאים שיש מספיק נוזלים. אם יש יותר מדי נוזלים מצמצמים אותם בסיר פתוח. 7 הגשה: מניחים כל נתח עגל במרכז הצלחת, ומפזרים את ירקות השורש, הבצלים והשומים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |