1 במיקסר עם וו גיטרה או בעבודה ידנית עם מטרפה, מערבלים היטב שמן, סוכר, דבש וביצים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
2 מנפים יחד את כל האבקות ומוסיפים לקערה.
3 מערבלים מעט ומוסיפים את המים, מערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מוסיפים אגוזים וחמוציות ומערבלים באמצעות לקקן. מקררים היטב.
5 יוצרים עיגולים קטנים (אם רוצים להיות מדוייקים אז במשקל 12-15 גרם) ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
6 אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-15 דקות, אך נזהרים לא לשרוף.
7 מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות ל-20-25 דקות נוספות, עד לייבוש מלא.
8 מוציאים לצינון מלא ושומרים בכלי אטום.