עוגת אפרסקים בחושההעוגה הזאת כל כך טעימה, שאפילו לא תשימו לב שחיסלתם אותה לבד. מאחר וזו לא עונת האפרסקים, נשתמש באפרסקים משומרים
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 במיקסר ובמהירות בינונית מקציפים את החמאה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד שהתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים אחת אחת. 2. מוסיפים כוס אחת מסירופ האפסקים שבקופסה, ומורידים את המהירות למינימום. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לערבול נוסף, עד שהם נטמעים בתערבות. 3. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה (משומנת, בקוטר 26 ס"מ) ומסדרים מעל את פלחי האפרסקים אחד ליד השני. 4 מפזרים את הסוכר החום מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 55-60 דקות, עד שהאפרסקים מזהיבים. לקראת סוף האפייה בודקים את העוגה עם סכין או קיסם, שצריך לצאת לח. * הכלים באדיבות ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ. רחוב זבולון 28 תל אביב הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> רוצים לזכות בסט סירים חדש? לחצו כאן ושלחו לנו מתכון מנצח לפסח! |