1 מבשלים את האורז בכוס וחצי מים ומוסיפים חמאה.
2 מטגנים בצל עם מעט סוכר עד שהוא מתקרמל.
3 מבשלים אפונה במים עם מלח. כאשר היא מוכנה מסננים ומעבירים אותה לסיר עם ציר עוף. מוסיפים בצל מטוגן וממשיכים לבשל עד שמצטמצם.
4 מצמצמים יין בסיר קטן יין עם תימין וחבושים, מוסיפים רכז רימונים.
5 מקמחים את הכבדים ומטגנים אותם בשמן זית כמה דקות.
6 מסדרים בצלחת את האורז עם בצל מטוגן ופיסטוקים מעל. מסדרים גם את הכבדים ושופכים את רוטב היין מעליהם.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!