1 טוחנים את עוגיות הלוטוס במעבד מזון. ממיסים את החמאה, מערבבים עם העוגיות הטחונות ומהדקים על תחתית תבנית קוטר 26 ס"מ. מעבירים למקרר ל-15 דקות.
2 מכינים את מסת הגבינה: בקערה רחבה מערבבים עם מטרפה את הביצים והסוכר. מוסיפים קמח וקורנפלור וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הגבינה, השמנת החמוצה וגרגירי הווניל וטורפים היטב לתערובת חלקה.
3 אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים למשך שעה נוספת.
4 מעבירים את העוגה לקירור של שעה במקרר. כשהעוגה קרה מכינים את הציפוי: ממיסים את ממרח הלוטוס ומוזגים על העוגה. מחזירים לקירור לייצוב הציפוי.
לפייסבוק של קפה קפה