1 חולטים אפונה 4-3 דקות במי מלח רותחים, עד שהופכת לרכה. מעבירים למסננת ומצננים כ-5 דקות עד שהופכת לחמימה.
2 מעבירים את האפונה החלוטה למעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה.
3 מטגנים לביבה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
4 מחממים מחבת טפלון בינונית על להבה בינונית עם שמן קנולה בגובה 1/2 ס"מ. בעזרת כף יוצקים לביבות לשמן ומטגנים 4-3 דקות, עד להזהבה. הופכים צד ומטגנים עוד כ-2 דקות. מעבירים לנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת.
5 שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. מומלץ לחמם מעט לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני הלביבות