את הפרק הזה ואת הפרקים הקודמים של הפודקאסט שלנו אפשר למצוא באוכל טוב, באפל ובספוטיפיי.
ספגטי בולונז היא מנה שלא תמצאו בתפריטי מסעדות באיטליה, ובכל זאת נהוג לחשוב עליה כעל חלק בלתי נפרד מהרפרטואר של האוכל האיטלקי. את הפרק השבועי של הווידיאוקסט שלנו "פה גדול" החלטנו להקדיש לספגטי המהביל הזה, עם רוטב הראגו הבשרני והעשיר שהפך ללהיט גם אצלנו בארץ, בניסיון להבין מה הסודות להכנת הראגו הטוב ביותר וגם איפה נולדה המנה שהפכה לאחת הפופולריות ביותר מסביב לעולם.
את הפרק הפעם מלווה השף מנה שטרום, מומחה למטבח האיטלקי שהוציא לאחרונה ספר בישול חדש שמתמקד, איך לא, במטבח האיטלקי באדפטציה ביתית וכשרה - "געגועים לאיטליה". למרות שבאיטליה לא נהוג להגיש את הראגו עם ספגטי אלא להצמיד אותו לאטריות עבות יותר כמו פפרדאלה או טליאטלה, שיכולות לשאת באופן מיטבי את המשקל של הרוטב העז, בעיני שטרום כבודה של המנה במקומה מונח. גם הוא מגיש אותה ונהנה ממנה, על אף שהיא שוברת את המוסכמות של המסורת האיטלקית.
בין השאר ממליץ שטרום בפרק על אטריות הספגטי המוצלחות ביותר שניתן למצוא כיום ברשתות השיווק, מסביר איזה יין כדאי להוסיף לראגו (ולא, זה דווקא לא האדום המקובל) וגם משדך למנה את הבשר שישרת אותה על הצד הטוב ביותר.