ריטה גולדשטיין ונדב בורנשטיין מארחים את השפים והבשלנים הטובים בישראל לשיחה מעמיקה על המנות שעושות את המטבח הישראלי. כל פרק יתמקד במנה אחת, בהיסטוריה וגם בפרקטיקה של הכנתה במטבח הביתי עם הטיפים שיביאו לתוצאה מושלמת
כללי ברזל למנה חלומית קריספית ועסיסית
ואגב, כל מה שלימדו אתכם על ווק בכלל לא נכון
איך מכינים ניוקי לא דחוסים ושלא נדבקים?
איך עושים את זה? בתור התחלה מקשיבים לטיפים
השף שמאחורי אחת העוגות הטובות בארץ מסביר
אם אתם לא מכירים גוז'גיז'ה - הלב שלנו איתכם
כל הסודות הכי כמוסים להכנת קארי תאילנדי
ולכם עוד יש עזרה ממיקי שמו האלוף, אז בכלל
מהיום מכינים פחזניות מושלמות בבית בלי בעיה
ומה הופך את הפובידל למלכה של כל הריבות?
יודעים להכין דייסה? תכלס זה ממש ממש דומה
יותר נכון, גיא גמזו מצא אותה בשבילנו
המנה המטריפה שמגיעה עם הוראות הפעלה מיוחדות
ככה תצילו את הביצים מהבנאליות שאורבת להן
ומי אם לא נדב ודניאל החמודים יגלה לנו אותו
תנו לשף לפצלח לכם כמה מיתוסים
מהאדם שאחראי על אחת העוגות הכי טובות בארץ