מצות מתוקות מלוחותהגרסה המשודרגת למצה עם שוקולד - עם קשיו ומלח גס. נשנוש פריך וטעים לימי חג הפסח
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים!
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 קוצצים את אגוזי הקשיו, או השקדים המלוחים. 2 ממיסים במיקרו או בקערה מעל סיר עם מים רותחים את השוקולד. 3 מזרזפים את השוקולד המומס על המצות ומורחים ליישור. נזהרים לא לשבור את המצות. 4 כל עוד השוקולד חם, מפזרים עליו את האגוזים הקצוצים יחד עם קורט מלח (שעליו לא כדאי לוותר). 5 מניחים את המצות במקרר לקירור והתייצבות למשך כ-20-30 דקות. שוברים לרבעים או שישיות ומגישים. שומרים במקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון באדיבות הבלוג אוכל זה טעים |