המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 ממיסים את השוקולד והמרגרינה על בן מארי או במיקרו, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. 3 מקציפים את הביצים בקערת המיקסר כ-5 דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים קמח ומערבבים קלות. 4 מערבבים פנימה את תערובת השוקולד בתנועות קיפול ומוסיפים את הברנדי. 5 מחלקים את התערובת בין ספלים עמידים בחום, וממלאים עד 3/4 מגובה הספל. אם רוצים - מניחים מלמעלה טראפל או קוביית שוקולד ולוחצים קלות פנימה. 7 אופים כ-10-12 דקות, עד שהסופלה עולה ונסדק מלמעלה. הפנים צריך להישאר קצת רך. מגישים חם או פושר. לבלוג של שרית - מיס פטל |