עוגיות רחת לוקוםרחת לוקום זה מסוג הדברים שמחלקים את העולם לשניים: אלה ששונאים, ואלה שממש אוהבים. אם אתם בצד שלנו בעניין הזה - אתם חייבים לנסות את העוגיות האלה, שעוטפות רחת לוקום בבצק קליל ועדין![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-100 עוגיות קטנות:
אופן ההכנה:1 מעבדים קמח, מרגרינה ואשל לבצק חלק. מעבירים למקרר ל-24 שעות. 2 חותכים את הלוקום לרצועות. אם משתמשים בקוביות לוקום - חותכים כל קובייה ל-4 מלבנים. אם צריך מגלגלים קצת את המלבנים בידיים לאורך של כ-4 ס"מ. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מוציאים את הבצק מהמקרר. לוקחים בכל פעם כדור קטן מהבצק, כגודל כדור פינג פונג. מרדדים על משטח מקומח לעלה דקיק ועגול. חותכים כל עיגול בצק ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. 5 מניחים רצועת לוקום בקצה הרחב של כל משולש ומגלגלים באופן הדוק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה כך שהשפיץ פונה למטה. אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט. לבלוג של שרית - מיס פטל >> הימור שלנו: אתם בטח אוהבים גם ממתקי קוקוס>> ונסו גם את כדורי הזיתים והמוצרלה המושלמים האלו
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |