קינוחים אישיים של קוקוס ונוגט בציפוי שוקולדאתם עמוק בחול המועד אבל נגמרו לכם הרעיונות לקינוחים כשל"פים? קבלו קינוח שהוא גם מרשים, גם טעים וגם מתאים בול למימונה שמעבר לפינה - כיפות קוקוס ושקדים ממולאות בנוגט ומצופות בשוקולד
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 16/04/14 08:58
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 בסיר רחב מניחים את הסוכר, המרגרינה, קרם הקוקוס והווניל, ומחממים עד להמסה של הסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים את הקוקוס והשקדים הטחונים. מערבבים היטב עד שמתקבלת מסה רכה אך לא רטובה. במקרה הצורך ניתן להוסיף עוד 3 כפות קוקוס טחון. 2 משמנים בעזרת ספריי שמן תבנית שקעים של 12 יחידות או תבנית של שקעים קטנים של 24 יחידות, ממלאים כל שקע עד מחצית גובהו בתערובת הקוקוס, מניחים במרכז כל שקע חצי כפית או רבע כפית (תלוי בגודל התבנית) של ממרח נוגט ומעבירים למקפיא ל-15 דקות. 3 מוציאים מהמקפיא וממלאים את שאר השקע בקוקוס, מעבירים בחזרה למקפיא לכחצי שעה. 4 ממיסים את השוקולד המריר ומערבבים עם השמן. מצפים את החטיפים בשוקולד ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר. >> בשבוע שעבר הכנו פאי גבינה כשר לפסח
>> בקרו בבלוג של אינס שילת - תיק אוכל |