1 מחממים תנור ל-160 מעלות. משמנים קלות תבנית אפייה בקוטר 26.
2 מערבבים יחד את מרכיבי הבסיס ומהדקים היטב לתחתית התבנית המשומנת.
3 מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים. בקערה אחת מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, ובקערה שנייה מערבבים את החלמונים עם שאר המרכיבים של העוגה.
4 מערבבים את שתי התערובות בתנועות קיפול, ומעבירים לתבנית.
5 מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים (ליצירת אדים), מכניסים את העוגה ואופים כשעה. לאחר האפייה משאירים את העוגה בתנור ולא פותחים אותו לפחות שעתיים. מצננים לילה במקרר.
6 למחרת מערבבים את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר ומצפים את העוגה. מקשטים בשוקולד המגורר, קליפות התפוז המסוכר והשקדים.
לבלוג של אינס שילת ואפיק
>> בשבוע שעבר הכנו חטיפי פיצה שישדרגו כל מסיבה