1 מכינים את הקולסלאו: מגררים את הכרוב והגזר בפומפייה או במעבד מזון, מערבבים עם שאר חומרי הסלט ושומרים בקירור בכלי סגור.
2 מחלקים את הבגט לארבע ופורסים לאורך. משאירים צד אחד מחובר. מערבבים את המיונז והחרדל ומורחים משני הצדדים.
3 מפוררים על החלק התחתון של הבאגט את גבינת הרוקפור ומסדרים עליה סלט קולסלאו, פרוסות עגבנייה ופרוסות מלפפון חמוץ. חוצים את פרוסות הגאודה לאורכן ומניחים מעל.
4 מחממים את התנור לחום מרבי במצב גריל עליון.
5 מניחים את הכריכים הפתוחים על מגש אפייה כשהגאודה פונה למעלה ומכניסים למרכז התנור. מחממים כ-3 דקות, עד שהגאודה נמסה והבגט נעשה מעט פריך. מוציאים וסוגרים את הכריך.
6 מגישים חם עם זיתים סוריים ליד.
>> עוד המון כריכים וסלטים שווים מחכים לכם כאן
>> והנה הטיפים שלנו למטבח