עולם שלם של מתכונים מרגשים שבהם נעשה שימוש במיונז, שמשביח את הטעם, משפר את המרקם ומבטיח שהמנה תישאר רעננה ועסיסית לאורך זמן
מעדן פריך, טעים ומזין בפחות מ-5 דקות עבודה
דורש 20 דקות עבודה, נראה כמו שעתיים השקעה
עסיסי מבפנים, פריך מבחוץ - כמו שצריך
רק דקות ספורות של עבודה והן אצלכם בצלחת
למה לחכות לשליח כשאפשר להכין גרסה קלילה בבית
כמה אנחנו אוהבים אוכל שחף מייסורי מצפון
תתפלאו, גם חביתה צריך לדעת איך מכינים
הבונוס הוא שלא נרדמים אחרי ארוחת הצהריים
בשר הוא הכי טעים כשדוחסים אותו לפחמימה ענקית
אבל לא סתם, אלא אחד עם חביתת בצל ופרמזן
לא בטוחים מה הוא יותר - מהיר, בריא או טעים
על קרם של שמנת חמוצה, נענע ובזיליקום
בינינו, השוס במתכון הזה הוא הרוטב. לא לפספס
פסטרמה שמכינים לבד עם מיונז מתובל דל קלוריות
וגם הטיפ הכי חשוב שיש לסלט חצילים מוצלח
והכל עם מיונז צ'ילי לימוני טעים כמו שזה נשמע
מי אמר שלצמחונים לא מגיע ליהנות מהחיים?