1 קולים את הפלפלים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
2 מוציאים, מקלפים בזהירות, מנקים מגרעינים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את הבצל, השום, התימין, המלח והפלפל, וטוחנים. מוסיפים את המיונז וטוחנים שוב.
3 מורחים את קרם הפלפלים על שוקי העוף ומשרים לילה במקרר.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-30 דקות, מורידים את החום ל-170 ואופים עוד שעה.
5 מגישים מעל הר של אורז ויוצקים את הרוטב שנשאר מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה