1 מבשלים את חזה העוף בסיר עם מים רותחים, מלח ופלפל כחצי שעה (לחלופין, אפשר להשתמש בחזה עוף בגריל קנוי). פורסים את החזה לפרוסות דקות.
2 מורחים שכבה נדיבה של מיונז על כל הפיתה, ועליה מורחים את הסחוג. מסדרים את רצועות העוף לאורך הפיתה בחלק הקרוב אליכם (משאירים שוליים ריקים).
3 מניחים על העוף את רצועות המלפפון והפלפל הקלוי, ומגלגלים את הפיתה לרול מהצד הקרוב אליכם וכלפי חוץ. אחרי כל חצי סיבוב מהדקים (כמו בסושי).
4 עוטפים את הרול בנייר אלומיניום ומצננים במקרר 3 שעות, או אפילו לילה.
5 חוצים באלכסון ומגישים.
>> בפעם שעברה הכנו הומפרייז מהממים
>> והנה כל המתכונים לשבועות