1 מנקים את הכרשה: מסירים את העלים הלא יפים, חוצים אותה לאורך ואחר-כך לעיגולים. שוטפים היטב במים כדי להוציא את כל החול ומסננים היטב.
2 מטגנים את הכרשה הנקייה במחבת כ-15 דקות, עד שהיא מתרככת. מוסיפים 2 כפות סוכר, מלח, פלפל, הבצל הירוק והקמח.
3 מסירים מהאש ומוסיפים לתערובת גם את המיונז.
4 לוקחים את עלי הפילו ומורחים אותם בשמן זית משני הצדדים. מניחים אותם בתוך תבנית האפייה כך שיכסו את כולה, אפשר גם להשאיר יתרה של שוליים כמו בתמונה.
5 יוצקים את המילוי ומסדרים את עיגולי גבינת העזים מעל.
6 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40-45 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!