1 טוחנים את כל מרכיבי הרוטב לקרם חלק.
2 מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים את נתח חזה העוף למשך 20 דקות.
3 צורבים את חזה העוף במחבת טפלון לוהטת לא משומנת כ-5 דקות, הופכים וצורבים 2 דקות נוספות. מצננים את החזה ופורסים לפרוסות בעובי סנטימטר.
4 מכינים קרוטונים: מורידים את הקרום של הלחם (מה שנקרא, הקשה) וחותכים את הלחם לקוביות של כ-3 ס"מ.
5 מערבבים את השמן עם השום והפפריקה המעושנת. מערבבים פנימה בעדינות את קוביות הלחם, כך שיצופו בשמן המתובל.
6 מסדרים את קוביות הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים כ-6 דקות בתנור שהולהט לחום של 250 מעלות במוד טורבו. מוציאים כשהקוביות נקלות ומקבלות מעטה פריך ושחום.
7 מערבבים את עלי החסה והרוטב ומניחים על צלחת. מניחים מעל את הקרוטונים וחזה העוף ומגישים.
לבלוג של שי ברנדס
>> בפעם שעברה הכנו כריך עם פסטרמה הודו ביתית
>> איך מכינים ג'לי בתוך תפוז?
>> אוהבים ספרי בישול? הנה בית קפה שאתם חייבים לבקר