1 מתחילים מהסלט: מניחים את כל הירקות החתוכים בקערה גדולה. בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר המצרכים מלבד הבוטנים, עד לקבלת רוטב אחיד. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
2 מוסיפים את הרוטב לירקות ומערבבים עד לכיסוי אחיד. מעבירים למקרר לחצי שעה.
3 עוברים לעוף: מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד נתחי חזה העוף עד לקבלת רוטב אחיד. טועמים ומתבלים לפי הטעם.
4 מניחים את חזות העוף על קרש חיתוך. מחזיקים סכין חיתוך במקביל לקרש בצמוד לחלק העבה של כל נתח, וחותכים כמעט עד שמגיעים לצד השני, כדי לפתוח את חזה העוף (פרפר בשפה המקצועית).
5 מחממים מחבת פסים ובזמן שזו מתחממת עוטפים את חזות העוף בתערובת התיבול.
6 מוציאים את הסלט מהמקרר, משמנים מעט את המחבת ומניחים את חזות העוף על המחבת (בכמה נגלות אם המחבת אינה גדולה מספיק). צורבים על חום גבוה משני הצדדים בערך 2-3 דקות מכל צד, עד שהעוף מבושל לחלוטין.
7 מניחים רבע מהסלט על כל צלחת ומפזרים עליו בוטנים קלויים. מעליו מניחים את חזה העוף המוכן ומגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!