1 קוצצים את הבזיליקום דק, מערבבים עם הבשר וממליחים. 2. קורצים עיגולים בגודל פינג-פונג מהבשר ומחממים מחבת עם שמן לטמפרטורה גבוהה מאוד. 3. מניחים את הכדורים בזהירות במחבת, ובעזרת מרית מועכים אותם לעובי של שני ס"מ. מטגנים צד אחד עד להשחמה והופכים. בסוף הטיגון, מוציאים את ההמבורגרים לצלחת עם נייר סופח. 4. פורסים את העגבנייה והחמוצים לפרוסות דקות. חותכים את הלחמניות ומורחים על הצד התחתון כמות רצויה של מיונז. 5. הרכבה: מניחים על המיונז מעט עלי בייבי, בורגר, חמוצים ועגבנייה. מכסים בחלק העליון של הלחמנייה. חוזרים על התהליך עד שנגמרים ההמבורגרים, ומגישים.