המצרכים (2 מנות):
להרכבת הכריך:
אופן ההכנה:1 פורסים את הבצלים לפרוסות רוחב בעובי 2 ס"מ. מניחים את הפרוסות במחבת גריל שחוממה מראש על אש גבוהה ללא שמן למשך 5 דקות, עד שחלקן התחתון נחרך מעט. הופכים וקולים עוד 2 דקות. מוציאים ושומרים בצד. הבצל יאבד את החריפות לחלוטין ויקבל חריכה נעימה. 2 מסירים את הרגל מכל פטרייה. משמנים את הפטריות בשמן הזית ומניחים במחבת גריל שחוממה מראש על אש גבוהה. צורבים כ-4 דקות מכל צד עד שהן מתרככות. 3 מורחים את הפטריות במעט רוטב ברביקיו וצורבים כמה שניות נוספות, משני הצדדים. מוציאים לצלחת ומצננים מעט. 4 להרכבת הכריך: פורסים כל לחמנייה לרוחבה ומורחים את שני צדיה במיונז. מניחים פטריות פורטובלו, מעל את הבצל הקלוי ועלי החסה הסגולה ומגישים. >> בפעם הקודמת הכנו טורטיית גבינות במחבת, והיה תענוג>> מסעדה מקסיקנית חדשה ומבטיחה מבית מוזס |