1 קולפים את התפוחים וחותכים אותם לרצועות דקות (גפרורים).
2 מערבבים בקערה את התפוחים עם הלימון והמים.
3 פורסים את הסלרי לעיגולים דקים ואת האננס לקוביות ומניחים בקערה נפרדת.
4 קוצצים דק את אגוזי הפקאן ומוסיפים לקערה.
5 מסננים ומייבשים היטב את התפוחים ומוסיפים גם אותם לקערה.
6 מוסיפים את המיונז, מערבבים קלות ומוסיפים מלח במידת הצורך.
7 בצלחת הגשה מניחים עלי חסה, עליהם את הסלט, מפזרים את אגוזי הפקאן והחמוציות, ומגישים.
>> לכל המתכונים לפסח