גראטן תפוחי אדמה ובטטות ברוטב קטיפתימחליפים את השמנת המתוקה במיונז, שמוסיף טעם נפלא ומשפר את המרקם - ובנוסף, הופך את המנה לפרווה
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את המיונז, שמן הזית, השום, הבצל והתבלינים. 2 מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטות ומערבבים כך שכל הרוטב יעטוף את תפוחי האדמה. 3 מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות בתבנית פיירקס בשכבות אחת על השנייה. 4 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 45-50 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|