1 מניחים את פרוסות הבגט על תבנית וקולים למשך דקה, 20 ס"מ מתחת לגריל תנור לוהט.
2 הופכים, קולים דקה נוספת ומוציאים.
3 מורחים כל פרוסה במיונז, מניחים פרוסה דקה של גבינה בולגרית, מעליה פרוסת עגבנייה, פלפל ירוק חריף ומעט מזיתי הקלמטה.
4 מעל מניחים פרוסה דקה מהקשקבל ומחזירים לתנור לשתי דקות נוספות עד שהגבינה נמסה.
5 מזלפים מעט שמן זית ומגישים חם.
לבלוג של שי ברנדס
>> בפעם שעברה הכנו כאן כריך בשר טחון עם ביצת עין
>> והנה מתכון מעולה לעוף עם אורז בתיבול ערבי