1 מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו).
2 חותכים את הבצק לצורה הרצויה – אפשר בעזרת כוס.
3 מניחים נייר אפייה משומן על תבנית, מסדרים עליו את עיגולי הבצק, מרססים בשמן (או מורחים בביצה טרופה) ואופים 15 דקות.
4 בינתיים פורסים את הבצל לרצועות, מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים עד למידה הרצויה.
5 תוך כדי הטיגון מציבים עוד מחבת קטנה עם טיפה שמן ומכינים ביצת עין או חביתה (אם השתמשתם בחותכן ממתכת אפשר להכין בו גם את הביצה, כך שהיא תצא באותו גודל וצורה. רק לא לשכוח לשמן את הדפנות).
6 מוציאים את המאפים הקטנים מהתנור כשהם זהובים ובוצעים לרוחב – לא צריך סכין, הבצק הזה מתמסר בקלות.
7 מורחים מעט מיונז וחרדל על ה"פרוסה" התחתונה, מניחים ביצה, מפזרים בצל, ממליחים ואוכלים מיד.