שוקיים אפויות בתנורמנה שמכינים לילה קודם, ולפני הארוחה רק דוחפים לתנור. השילוב של המיונז והחרדל נותן עסיסיות נפלאה לעוף![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, התימין והשום, עם מעט מלח ופלפל. 2 מוסיפים את השוקיים ומערבבים היטב, מכסים ומשאירים לילה במקרר. 3 מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים בנייר אפייה. 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 45-50 דקות. 5 מסירים את נייר האפייה ואופים כ-10-15 דקות נוספות (תפוחי האדמה והעוף יקבלו צבע זהוב). הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |