המצרכים (4 מנות):לסלט:
להרכבה:
אופן ההכנה:1 פורסים את העוף לרצועות ומטגנים על מחבת עם מעט שמן זית כמה דקות כל צד, עד שהוא משחים טיפה (נזהרים לא לייבש את העוף). לחילופין, אפשר לחלוט את העוף במים חמים: חוצים את חזה העוף לשניים ומכניסים אותו לסיר עם מים רותחים. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים אותו 4 דקות. מכבים את האש, סוגרים את המכסה ונותנים לעוף לעמוד במים 10 דקות. 2 מצננים את העוף המוכן וחותכים אותו לקוביות, או קורעים ממנו פיסות בעזרת הידיים. 3 מערבבים אותו עם שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. 4 מרכיבים את הסנדוויץ': מניחים מסלט העוף על פרוסת לחם אחת. מניחים על הפרוסה השנייה חסה ועגבנייה פרוסה, סוגרים ומגישים. >> בפעם הקודמת הכנו טוסט פריך במחבת |