המצרכים (2 מנות):לסלט חצילים:
להגשה:
אופן ההכנה:1 קולים את החציל על הכיריים על אש גלויה כ-10 דקות, הופכים וקולים עוד כ-5 דקות עד שתוכנו רך. מצננים מעט. חוצים את החציל לאורך ומרוקנים את בשרו למסננת להגרת הנוזלים. שומרים כפית מהקליפה החרוכה, היא תוסיף המון טעם לסלט. 2 קוצצים גס את בשר החציל בסכין גדולה, מערבבים עם מעט הקליפה החרוכה ששמרנו ועם שאר חומרי הסלט. שומרים בצד. 3 מחממים תנור לחום מרבי במצב גריל עליון. פורסים את הג'בטה לפרוסות אלכסוניות בעובי 2 ס"מ. מורחים מעט שמן זית משני הצדדים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למרכז התנור. קולים כ-2 דקות מכל צד עד שהפרוסות מזהיבות. מוציאים ומצננים מעט. 4 פורסים את עגבניות השרי לפרוסות רוחב דקות. 5 להרכבת המנה, מניחים כף גדושה מסלט החצילים על כל ברוסקטה, מעטרים בפרוסות עגבניית שרי ובבצל ירוק. מגישים. >> יצאנו לביקור במפעל של בן אנד ג'ריס וחזרנו נרעשים>> קבב מושלם עם תפוחי אדמה שרופים שאתם חייבים לנסות |