1 מערבבים את הצ'ילי והמיונז.
2 שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים למקלות. מערבבים עם הרוטב, וממליחים.
3 מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
4 אחרי 35 דקות מסירים את הנייר ובודקים אם תפוחי האדמה התרככו. אם כן – מחזירים אותם לא מכוסים לתנור לשיזוף של עוד 7 דקות. אם לא – מחזירים מכוסה לתנור ובודקים שוב אחרי 10 דקות.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא
>> כל המתכונים לפסח