הנה דרך מצוינת לרענן את סלט הטונה העייף עם כמה מרכיבים חדשים: את הרעיון לשים תפוח בסלט הטונה לקחתי מהקומיקאית עם הפה המטונף סוזי אסמן, אבל בניגוד לתפוח האדום והמתוק שהיא שמה בסלט שלה, אני שמתי תפוח ירוק וחמוץ שמתאים לדעתי הרבה יותר. אפשר גם להוסיף סלרי, בצל סגול ועוד מרכיבים פריכים, אבל אני אוהבת אותו יחסית פשוט.
תעשו טובה, אל תפסלו מראש את התפוח בסלט רק כי זה נראה לכם מוזר, הוא פשוט עובד שם מעולה. ואם כבר דברים שעובדים מעולה, אז גם תפוצ'יפס בסנדוויץ' זה דבר נהדר. נסו ותיהנו. המצרכים (2 מנות):לסלט:
להרכבה:
אופן ההכנה:1 חותכים את התפוח לקוביות קטנות ואת הבצל פורסים לטבעות.
2 מערבבים את כל חומרי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.
3 מרכיבים את הסנדוויץ': מורחים סלט טונה על פרוסת לחם, מכסים בתפוצ'יפס, מורחים סלט טונה על הפרוסה השנייה וסוגרים. מועכים קצת את הסנדוויץ' לפני שנותנים ביס.
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת ט"ו בשבט טעימה |