המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הביצים במים כ-10 דקות מזמן הרתיחה. מצננים במים קרים עד שהביצים קרות לגמרי. 2 קולפים את הביצים הקשות, וחוצים אותן לאורך בסכין חדה. מוציאים את חצאי החלמונים בזהירות ומעבירים לקערה קטנה. 3 מוסיפים לקערת החלמונים את המיונז ואת התוספת שבוחרים ומועכים היטב במזלג עד לקבלת משחה חלקה. 4 מעבירים את תערובת החלמונים לשק זילוף עם צנתר כוכב, ומזלפים לתוך השקעים שבסירות החלבון (אל דאגה, אפשר גם פשוט לעשות את זה בכפית). 5 מעטרים את סירות הביצים לפי הטעם והדמיון, ומגישים על מצה של חסה. נשארו לכם ביצים והילדים משועממים? אתם מוזמנים להכין איתם כאלה: חברים מביצים! | צילום: אסתי רותם, mako אוכל |