המצרכים (8 מנות):להודו:
לצלייה:
למיונז פלפלצ'ומה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים את הפסטרמה: ממיסים את המלח והסוכר בחצי כוס מים רותחים. מערבבים עם ליטר מים קרים ושומרים בקופסת פלסטיק עם מכסה לפחות לילה במקרר (או עד 24 שעות). מוציאים את הנתח, מייבשים במגבת נייר ומושחים בדבש ובפפריקות. מניחים על רשת מעל תבנית בתנור וצולים כשעה ב-150 מעלות. דוקרים את הנתח בחלקו העבה בסכין חדה ומוודאים שהוא עשוי לכל עומקו. מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים בקירור. 2 לפני ההגשה, פורסים את ההודו דק בסכין חדה לפרוסות בעובי מ"מ. 3 מערבבים את כל חומרי המיונז פלפלצ'ומה ושומרים בקירור. 4 פורסים דק את העגבנייה והמלפפון. 5 להגשה, מורחים כל שתי פרוסות בממרח המיונז, מניחים מעל פרוסות הודו, עגבנייה, מלפפון וחסה. >> בפעם הקודמת הכנו ברוסקטות עם סלט חצילים חרוך, משהו טוב>> והנה כמה טיפים חשובים לעבודה עם בשר טחון |