1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2 מרסקים את הביסקוויטים לפירורים במעבד מזון. מוסיפים את החמאה, הסוכר והקינמון ומערבבים. מוציאים 3 כפות, ושומרים בצד לציפוי. מרפדים את בסיס התבנית (בקוטר 24) עם תערובת הבסיס.
3 מקציפים במערבל את הגבינה ביחד עם גרידת הלימון, הווניל, הסוכר והשמנת המתוקה לתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים, הקורנפלור והקמח, מערבבים ויוצקים לתבנית מעל שכבת הבסיס.
4 אופים במשך 10 דקות בחום בינוני ולאחר מכן מורידים את חום התנור לחום נמוך (כ-150 מעלות), ואופים עוד שעה, עד שהעוגה מוכנה (כשקיסם יוצא יבש).
5 אחרי שהעוגה מתקררת, מקציפים ביחד את כל חומרי הציפוי ומורחים על העוגה. מפזרים גם את 3 כפות תערובת הביסקוויטים ששמרנו בצד. שומרים במקרר ומגישים קר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לטוויטר של מלי עזר
>> לכל המתכונים לשבועות