1 מכינים את הקלתית: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח, פקאנים טחונים, מלח, נס קפה (אם רוצים) ואבקת סוכר.
2 מוסיפים קוביות חמאה וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעבדים רק עד לאיחוד.
3 מעצבים לצורת פיתה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכשעה.
4 מחממים תנור ל-170 מעלות.
5 מרדדים את הבצק המצונן על נייר אפייה ומעבירים בעדינות לתבנית. מקררים כחצי שעה במקפיא ואופים אפייה עיוורת עם משקולות כחצי שעה.
6 מסירים את המשקולות ואופים עוד כ-5 דקות. מצננים ומכינים את המלית.
7 המלית: מחממים תנור ל-160 מעלות.
8 מערבבים את גבינת השמנת עם הביצה והקורנפלור.
9 ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד הלבן והסוכר ומוסיפים לתערובת הגבינה. מוסיפים קפה נמס, מערבבים ויוצקים על הקלתית.
10 מחזירים לתנור ואופים כ-30 דקות עד להתייצבות. מצננים היטב לפני שלב הציפוי.
11 הציפוי: מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג והקפה.
12 מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים כמו בצילום. מקשטים בפקאנים המסוכרים הגרוסים ומפזרים מעט אבקת סוכר.