עוגת גבינה קרה עם הפתעות לוטוסעוגת גבינה נהדרת כמו של פעם, עם שדרוג מפתיע של עוגיות פריכות מצופות בממרח לוטוס
עמית דונסקוי
| לוטוס
| פורסם 05/05/15 10:19
צילום: בועז לביא, לוטוס
|
המצרכים :לבסיס:
למילוי:
להפתעת הלוטוס:
לציפוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מערבבים את עוגיות הלוטוס הטחונות עם החמאה והשוקולד הלבן ומהדקים לתחתית של תבנית 20X20 מרופדת בנייר אפייה. 2 מכינים את הפתעות הלוטוס: מורחים ממרח לוטוס על העוגיות השבורות בעזרת סכין ומקפיאים לשעה. 3 מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינות תוך כדי הקצפה אטית וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את שברי העוגיות המצופים ומקפלים בעדינות עד פיזור אחיד. 4 יוצקים את המלית על שכבת הפירורים ומאחסנים במקרר ללילה. 5 מקציפים שמנת מתוקה לקצף רך ומורחים על העוגה. מאחסנים במקרר. 6 לפני ההגשה מזלפים ממרח לוטוס לעיטור. מגישים קר. להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן |