טארט גבינה ולוטוס ללא אפייהאיזה כיף שיש קינוחים כאלו - בלי להפעיל תנור, רק קצת לטחון, לערבל ולזלף (ואפילו האחרון לא חובה). חן שוקרון מביאה לכם טארט גבינה משודרג בקלי קלות
חן שוקרון
| mako אוכל
| פורסם 05/05/15 10:20
צילום: חן שוקרון, mako אוכל
|
המצרכים :לבסיס:
למלית:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 להכנת הבסיס: טוחנים לפירורים דקים את הביסקוויטים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת לחה. מעבירים את הפירורים הלחים לתבנית טארט מלבנית באורך 35 ס"מ או לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ומשטחים אותם בבסיס ובדפנות בשכבה אחידה ודקה. מעבירים למקפיא בזמן שמכינים את מלית הגבינה. 2 להכנת המלית: בקערה מערבבים יחד את הגבינה, ממרח לוטוס וסוכר עד לקבלת בלילה אחידה. בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך בלילת הגבינה, בכל פעם שליש מכמות הקצפת ועד לקבלת תערובת אחידה.3. מרכיבים: ממלאים את בסיס הטארט במחצית ממלית הגבינה ובעזרת מרית מיישרים. את המחצית השנייה של המלית מעבירים לשק זילוף עם פייה משוננת, מזלפים בשורות. 4 מעבירים לקירור לשעתיים לפחות ורצוי למשך לילה שלם. לפני ההגשה מעטרים במעט קוקוס קלוי. * הטארט נשמר בקירור עד 3 ימים. בקרו בבלוג של חן - מתוקים שלי >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן >> בשבוע שעבר הכנו פופקורן עם קרמל>> בי"ס לבשלנים מתחילים: איך מכינים פנקייקס? |