1 מכינים את בסיס הפאי: שמים בקערת מעבד המזון את עוגיות הלוטוס וטוחנים לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מפזרים בתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות (אין צורך לשמן). מאחסנים במקפיא לזמן הכנת המלית.
2 מכינים את המילוי: שמים בקערה את הגבינה, גרידת התפוז והסוכר וטורפים היטב.
3 שמים את השוקולד הלבן בכלי מתאים וממיסים במיקרוגל עד לקבלת קרם חלק.
4 ממתינים כמה דקות עד שהשוקולד יצטנן. מוסיפים לקרם השוקולד כף מקרם הגבינה ומערבבים. מוסיפים את קרם השוקולד לקרם הגבינה ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
5 מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה, ומוסיפים אותה לקרם הגבינה והשוקולד הלבן בתנועות קיפול עד שהתערובת אחידה. מורחים על בסיס הפאי ומאחסנים במקרר עד להגשה (שעתיים לפחות).
6 לפני ההגשה מפזרים את הפירות על העוגה.
>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים
>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו?