מטגנים במעט שמן (רגיל) תבלינים (קארי, פפריקה מתוקה, קינמון וכורכום). מוסיפים פלפל ירוק וגמבה אדומה וממשיכים לטגן. מוסיפים שום וג'ינג'ר לפי הטעם, ולאחר מכן מוסיפים מעט רוטב צ'ילי מתוק-חריף ורוטב סויה. שופכים פנימה את החלב קוקוס, כאשר על כל פחית שימורים, מוסיפים עוד חצי פחית שימורים של מים רגילים. חותכים את כל הירקות לחתיכות בינוניות ומוסיפים לתוך הסיר. כשהכל רותח אפשר להוסיף פנימה כף דבש, להוריד לאש קטנה, ולבשל עד שהירקות רכים. כמה דקות לפני סיום הבישול, קוצצים כוסברה, ומערבבים.
הכנת האורז מחממים שמן זית בסיר גדול. כאשר השמן חם מוסיפים – עפ"י הכמות הרצויה, על כוס אורז אחת, כוס וחצי מים פושרים. כשהמים רותחים, מוסיפים מלח לפי הטעם, מקטינים את האש ומכסים. לאחר כ – 5 דקות מכבים לגמרי את האש ומשאירים את המכסה סגור כ – 25 דקות. אפשר לשים מגבת על המכסה, כדי שהאדים לא יברחו החוצה.
מגישים חם ביחד!!