עוגיות שוקולד ושוקולד צ'יפס לבןהשבוע אנחנו מפנקים את צנצנת העוגיות שלנו בעוגיות שוקולד צ'יפס עם קקאו ופצפוצי שוקולד לבנים, שימשכו אליה את כל בני המשפחה כבכוחות קסם. רק תיזהרו לא להתרגל אליה, כי מהניסיון שלנו חצי יום והיא שוב ריקה
קרן אגם
| mako אוכל
| פורסם 15/07/21 07:08
צילום: נופר צור, mako אוכל
|
המצרכים :ל-25-30 עוגיות גדולות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שני תבניות תנור בנייר אפייה. 2 מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה, סוכר לבן וסוכר חום לתערובת קרמית אחידה. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל, מוסיפים וניל ומערבלים שוב. 3 מוסיפים את המרכיבים היבשים - קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח - ומערבלים לתערובת אחידה. יותר מקרוב | צילום: נופר צור, mako אוכל הדוגמנית | צילום: נופר צור, mako אוכל4 מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את השוקולד צ'יפס. מערבבים ממש מעט בעזרת כף כדי שהשוקולד ייטמע בתערובת ולא יותר. 5 בידיים מעט רטובות יוצרים כדורים קצת יותר גדולים מכדורי פינג פונג, ומסדרים בתבנית (אפשר לעשות את זה בעזרת כף קפיצית משומנת). אין צורך למעוך את הכדורים, העוגיות ישתטחו במהלך האפייה. 6 אופים 12-15 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להתייצב בשוליים. מצננים ומגישים. בצלחת | צילום: נופר צור, mako אוכל ערימה | צילום: נופר צור, mako אוכל>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? ** אין לכם מיקסר או לא מתחשק לכם ללכלך אותו? אפשר להכין את העוגיות בקערה בעזרת כף עץ או מטרפה ידנית. |