תספרו עד עשר, ויש לכם לאסי מנגו וקקאושלושה מרכיבים, 5 דקות הכנה, הוראה אחת בלבד – ומקבלים קינוח אקזוטי, מתוק, טרי, מרענן ומלא בריאות
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
לאסי הוא משקה יוגורט מתקתק שמקורו בהודו. אני בחרתי להכין אותו עם יוגורט עיזים, שהוא בריא יותר, והוספתי לו פולי קקאו שלמים שנחשבים ל"סופר פוד", "מזון על" - שזה אומר שיש להם סגולות בריאותיות מיוחדות. חשוב לקנות פולי קקאו איכותיים, שלא עברו תהליך של קלייה וחימום שפוגעים באיכותם.
שייק כזה בהחלט יכול לבוא במקום קפה בבוקר, ותהיה לו אותה השפעה מעוררת. המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:שמים את כל הרכיבים בבלנדר ומפעילים עד שמתקבל מרקם חלק.
* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
>> בשבוע שעבר הכנו דלעת ערמונים ממולאת בסביצ'ה דניס
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |