דניס מאודה עם זוקיני ועגבניות שרילהכין דג ממש לא צריך להיות סיפור גדול: קחו דניס, הניחו בכלי האידוי, זרקו פנימה כמה ירקות – והנה לכם ארוחת דגים בריאה ומשביעה לתפארת
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 פורסים את הזוקיני לפרוסות דקות ומניחים בתחתית כלי האידוי. מעל מניחים את הדג ולתוכו מכניסים את פרוסות הלימון, הבצל הירוק, השום והזוקיני שנותרו.
2 מעמידים מעל סיר עם מים רותחים, מכסים ומוודאים שאטום. מאדים במשך כ-20 דקות.
3 פותחים את המכסה, מוסיפים את עגבנות השרי, מכסים ומאדים כ-5 דקות נוספות.
ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
>> בשבוע שעבר הכנו סלט אטריות עם גזר ובצל ירוק |