קציצות עוף עם שיבולת שועלכנראה הקציצות הבריאות והמזינות ביותר שתוכלו להכין לילדים שלכם, בזכות הסיבים התזונתיים הרבים שבשיבולת השועל. ועם האפונה ברוטב - אין סיכוי שהם יגידו לא![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל מרכיבי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה. 2 מכינים את הרוטב: מחממים בסיר רחב חלב קוקוס ומים, מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה. 3 יוצרים קציצות מתערובת העוף, מכניסים לרוטב ומבשלים כ-15 דקות. 4 מוסיפים את האפונה ומבשלים 5 דקות נוספות. 5 מגישים על אורז מלא. ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |