פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטהגם אם אתם אוכלים בריא, אתם ממש לא צריכים להתנזר מפסטה: קונים פסטה מחיטה מלאה במקום פסטה רגילה, ומכינים רוטב בטטה מזין עם חלב קוקוס, בצל וסויה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 במים רותחים מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן.
2 בבלנדר מערבבים את הבטטה, השום, חלב הקוקוס והסויה.
3 פורסים את הבצל לרצועות.
4 מחממים שמן זית במחבת, מקפיצים את הבצל, מוסיפים את הרוטב ומחממים במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.
5 מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומקפיצים.
6 מורידים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
>> בשבוע שעבר הכנו סלט תפוחי אדמה בריא>> מה יותר משמין, קוסקוס או פתיתים? |