קוסקוס עם קולרבי אפויברגע שזורקים קולרבי לתנור עם קצת שמן זית ומלח, הוא הופך להיות ירק שונה לגמרי, שפשוט הולך נהדר עם קוסקוס. שדכו אותו לקוסקוס מלא ותקבלו ארוחת צהרים קלילה ומלאה בדברים שיעשו לכם טוב
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
יש משהו מאוד מיוחד בקולרבי אפוי. הוא כאילו מאבד את מרקמו ואת טעמו והופך להיות ירק אחר - עדין כל כך, טעים כל כך, פשוט תענוג.
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן. 2 מערבבים את קוביות הקולרבי עם כף שמן ומעט מלח ואופים בתנור כ-20 דקות. 3 מחממים במחבת את שמן הזית ומוסיפים את הקוסקוס יחד עם עשבי התיבול. מערבבים כ-2 דקות, מוסיפים את הקולורבי, מלח ופלפל ומערבבים במשך 2 דקות נוספות. 4 מסירים מהאש, מוסיפים את הלימון, מערבבים ומגישים. * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל שעועית צהובה |