המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה. 2 מטגנים את הכרישה בסיר רחב כמה דקות, עד להשחמה. מוסיפים את הסלרי והארטישוק הירושלמי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב. 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות על אש קטנה. 4 מוסיפים את האפונה ומבשלים 20 דקות נוספות על אש בינונית. 5 מפוררים בעזרת מזלג את הקוסקוס המוכן. 6 מחלקים את הקוסקוס למנות, ועל כל מנת קוסקוס מניחים כמות יפה מהתבשיל.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|