רגע לפני שהם יוצאים אל ההמולה שבחוץ, חמשת הדיירים יתפנקו עם ארוחת סיום מדהימה של השף אביב משה ממסעדת MESSA. הבאנו לכם את התפריט במלואו - וכדי לא סתם להוציא לכם את העיניים דאגנו גם למתכון
קולים את החציל על אש גלויה 6-7 דקות מכל צד. מצננים, מקלפים וטוחנים את בשר החציל בבלנדר עם 4 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הוויניגרט עם 3 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן זית וצורבים את הדגים כ-2 דקות מכל צד, עד לעשייה מלאה. מחממים את קרם החציל ומניחים כף גדושה במרכז צלחת. על הקרם מניחים שני פילטים של דג ומעל הכל יוצקים מהוויניגרט.